Schoolhockey toernooi groot succes

9-10 Nieuws Woensdag 5 oktober organiseerde onze club het schoolhockeytoernooi voor West-Betuwe. 15 teams van 4 scholen streden voor de overwinning. Het was een sportieve middag met 160 kinderen op het veld en veel familieleden en leraren langs de lijn om hen aan te moedigen.

De bovenbouw speelde wedstrijden met teams van 8 kinderen, de middenbouw speelde op een iets kleiner veld met 6 kinderen per team. Tussen de wedstrijden was er tijd voor een ijsje én een lekkere appel of peer van Bioboer Giel uit Buren.

De finale van de bovenbouw werd gespeeld tussen de Oranje Nassauschool en de Morgenster. Na een 3-1 overwinning won de Oranje Nassauschool de beker! Bij de middenbouw werd de finale tussen de Jan Harmenshof en de Morgenster gespeeld. De winnaar werd na een 1-1 stand bepaald door shoot-outs, De Morgenster won! We kijken terug op een geslaagde middag en bedanken de 40 vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt.