Veterinnen tweede op NK

1-6 Nieuws
Afgelopen zondag speelde de veterinnen van Geldermalsen de finale van het Nederlandskampioenschap tegen Loenen op Kampong. Onze dames gingen zeer voortvarend van start en in de 2e minuut van de wedstrijd scoorde aanvoerdster Carin van den Bosch uit een strafcorner. Binnen 5 minuten scoorde Loenen echter uit een strafcorner de gelijkmaker uit een strafcorner. Daarna bleek Loenen veel sterker en scoorde voor rust nog twee keer.
In de tweede helft bleef Loenen sterk aandringen en liep uit tot 1-6. Het laatste kwartier herpakte Geldermalsen zich en scoorde Marilyn Bruggeman uit een strafcorner de 2-6.

Nooit eerder heeft een team van Hockey Club Geldermalsen aan een NK deelgenomen. Om te laten zien hoe trots wij als hockey club op onze veterinnen zijn, was er voor het team een fles champagne om de tweede plaats te vieren.