Dames 1 kampioen

2-6

Tot de laatste wedstrijd was het spannend of de dames kampioen zouden worden.
Om het kampioenschap te bereiken moest er gewonnen worden van Naarden D2, gelijkspel was niet voldoende.
Lange tijd stond het 1-1, doelpunt van Geldermalsen gescoord door Cecile van Wingerden! In de laatste 10 minuten scoorde Manisha van Aqcuoij de 2-1. De wedstrijd bleef spannend tot de laatste minuut, Naarden had nog een aantal gevaarlijke schoten op goal. De vreugde was groot toen scheidsrechter Egbert Brouwer de wedstrijd affloot.

De dames werden direct gehuldigd door voorzitter Claudius van der Meulen met taart en champagne!

Dit jaar hebben de volgende leden helaas besloten om te stoppen in verband met studie/verhuizing: Fleur en Tessa Tromp, Roelle van Voorden, Cecile van Wingerden en Sanne de Wit.
We heten de volgende de teamleden welkom in ons team: Charlotte Adams- van de Woestijne, Marieke Hakkert, Roos Hooijenga en Lisa Witte. Deze meiden trainen al enige weken met ons mee en hopelijk volgen er nog meer nieuwe speelsters.