Inloggen Lid worden

Wedstrijden quicklinks
Agenda
23-6
Schoolhockeytoernooi 2018
30-8
bitjes happen
  Hele agenda
Mededelingen
Evenementen
Clubfeesten
  
Nieuwsoverzicht
BESTUUR

16-2-2018
Notulen ALV 2018
 
De notulen betreffende de ALV van 23 januari j.l. staan vanaf vandaag op de site achter de inlog. 
 
TECHNISCHE COMMISSIE

9-2-2018
Start veldtrainingen vanaf maandag 5 maart
 

Start veldtrainingen vanaf maandag 5 maart


De laatste weken van de zaalcompetitie zijn inmiddels ingegaan en voor sommige teams zijn de laatste zaalwedstrijden zelfs ook al geweest. We hopen dat iedereen dadelijk terug zal kijken op een leuk en sportief zaalhockeyseizoen.


Voor een aantal Jongste Jeugd teams, die door weer en wind en kou trotserend, hun wedstrijden spelen, zal komend weekend de laatste competitiewedstrijd van de midwintercompetitie op het programma staan.


We wensen de teams die nog moet spelen veel succes met hun laatste wedstrijden!

De zaaltrainingen zullen nog doorlopen tot en met de laatste zaalwedstrijden. Dat wil zeggen dat de zaaltrainingen door zullen lopen tot en met vrijdag 16 februari.


Vanaf maandag 5 maart, na de krokusvakantie Midden-Nederland, zullen de reguliere veldtrainingen weer starten. Dit bekent dat we weer teruggaan naar het veldschema van voor de zaaltrainingen.

Het trainingsschema is nog even als bijlage toegevoegd.


 

Wij wensen iedereen alvast een hele fijne "tweede helft" van het seizoen toe!

 

Vriendelijke groet,

de TC


 


BESTUUR

24-1-2018
Pitch Verbouwing Clubhuis
 

Bijgevoegd is de presentatie"Renovatie clubhuis"

 


TECHNISCHE COMMISSIE

23-1-2018
Gewijzigde openingstijden horeca de Randhorst
 

Mededeling Zaalhockey wedstrijden – horeca De Randhorst 

In verband met de lage omzet in de avond uren heeft LACO besloten om voor de komende (laatste) 4 zondagen de horeca in de Randhorst alleen te openen van 8.45 tot 17.00, hierna zal ook de hoofdingang worden gesloten en is de in/uitgang gelegen aan de rechterzijde van het gebouw. Afhankelijk van de laatste wedstrijd tijd (19.00 of 21.00 uur) zal vervolgens de beheerder komen om af te sluiten.


Met vriendelijk groet, TC HC Geldermalsen

 
ALGEMEEN

21-12-2017
Voortzetting samenwerking Hockeyclub Geldermalsen en Rabobank West Betuwe
 

Voortzetting samenwerking Hockeyclub Geldermalsen en Rabobank West Betuwe


Hockeyclub Geldermalsen en Rabobank West Betuwe continueren hun samenwerking. Op 19 december jl. ondertekenden de heer Edwin Rosier, voorzitter van Hockeyclub Geldermalsen, en mevrouw Ans Looije, directeur Private Banking & Particulieren van Rabobank West Betuwe, de overeenkomst.

Rabobank West Betuwe vindt het belangrijk om betrokken te zijn bij partijen die bijdragen aan de versterking en vitaliteit van de lokale samenleving. Ans Looije: "Vanuit onze maatschappelijke rol als coöperatieve bank vinden we het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan onze omgeving op verschillende vlakken, waaronder de vitaliteit van een gemeenschap. Daarom ondersteunen we ook graag een sportvereniging als Hockeyclub Geldermalsen.”


"Voor onze Hockeyclub Geldermalsen is de steun van Rabobank West Betuwe erg belangrijk om de continuïteit van de club en de hockey sport voor alle inwoners van de hele gemeente Geldermalsen en omliggende dorpen te kunnen aanbieden. Voor jong en oud, gehandicapten en onervaren sporters. En dat is in de huidige consumptie maatschappij niet eenvoudig met een kleine kern aan vrijwilligers en ouders. Namens alle leden bedanken wij Rabobank voor haar steun aan de hockeysport in Nederland en in het bijzonder Rabobank West Betuwe voor de steun aan onze club in Geldermalsen voor alle jaren”, aldus Edwin Rosier.

 
Hoofdsponsor
Sponsoren
Statistieken
donderdag 22 februari 2018
Aantal leden (info) 416
Nu online
Leden met @ 99,5%
SMS Bereik (teams) 91,6%
Social media
Recente verslagen
Nog geen verslagen.
Links

 
 
Buienradar